ILMAINEN REMONTTIARVIO
020 741 5060

Erikoistyöt

Onko sinulla tarve erikoisemmalle remontille? Olemme Remontti Idealla toteuttaneet remontteja hyvin erilaisiin tarpeisiin.

Käyttöullakosta asuintilaa
Käyttöullakoista on mahdollista toteuttaa lisää asuintilaa. Remontti Idealla olemme toteuttaneet useita laajennuksia, joissa käyttöullakko on muutettu asuinkäyttöön.

Kellarista asuintilaa
Kellaritiloissa on usein vapaana tilaa, jota remontoimalla voidaan hyödyntää asuinkäytössä. Kokeneet remonttiasentajamme toteuttavat tyylikkäät asuintilat myös kellareihin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kotisi kellarille uusi elämä.

Laajennukset, piharakennukset ja autotallit
Palveluihimme kuuluu myös erilaiset laajennus- ja piharakennusremontit. Lisäksi teemme uusia autotalleja ja -katoksia maatöistä lähtien.

Osmo Lohilahti
Remontti Idean remonttiasentaja

Paljonko remottisuunnitelma maksaa?

Remonttisuunnitelman tekeminen on sinulle veloitukseton. Remonttiasiantuntijamme tulee käymään kodissasi ja tekee tarkan suunnitelman remontin sisällöstä, etenemisestä ja aikataulusta.
Huolellinen suunnittelu vaatii myös sinulta aikaa muutaman tunnin.
Rakennuslupaa vaativien töiden suunnitelmista ja luvista veloitamme erikseen.

Mitä on otettava huomioon käyttöullakon remontoinnissa?

Käyttöullakon remontoinnissa on otettava huomioon mm. tarvittava huonekorkeus, riittävät eristysvarat, LVI- ja sähköasennusten onnistuminen sekä kantavien rakenteiden lujuudet. Remonttisuunnittelijamme varmistavat kanssasi, että käyttöullakon remontissa tulee huomioitua kaikki rakennustekniset asiat. Pyydä lisätietoa ja referenssitietoja suoraan asiantuntijaltamme.

Mitä on huomioitava, jos haluan muuttaa kellarin asuintilaksi?

Kellarin muuttaminen asuintilaksi on usein mahdollista. Huomioon on kuitenkin otettava kellarin rakenteiden kunto, mahdolliset kosteusvauriot, riittävät huonekorkeudet ja eristysvarat. Lisäksi on huomioitava, että ilmanvaihto toteutetaan oikein ja sähkötyöt voidaan tehdä siististi.
Remonttisuunnitelijaltamme saat kattavan kartoituksen, millä tavalla kellaristanne voi tehdä lisätilaa asuinkäyttöön.

Millaisia lupia tarvitsen?

On selvitettävä mahdollistaako kaavamääräykset lisätilan remontoinnin sekä onko käytössä vielä riittävästi rakennusoikeutta. Lisäksi remontin toteutukseen tarvitaan usein rakennuslupa. Teemme tarvittaessa kaikki suunnitelmat ja lupadokumentaatiot erillismaksusta.